HM 6149 PIZZA SÜTŐ

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Péter Tibor
2024.04.08
Ismerős vett egy hasonló de drágább, ugyan ilyen teljesítményű Olasz pizzasütőt. Tök jó készülék, ezen felbuzdulva kerestem és találtam ezt. Semmivel nem rosszabb, sőt annak nincs bekanyarodó fűtőszála ami középen is egyenletesen megsüti. Örülök, hogy megvettem!
Előnyök: Sok drágább készülékkel szemben ezen felnyitás nélkül is látható a pizza és nem kell nyitogatni, csak akkor ha majdnem kész egy negyed kört jó fordítani a pizzán, hogy körbesüljön.
Hátrányok: Készre sütés előtt egy negyed kört ajánlatos fordítani a pizzán, hogy körbesüljön (ahol a készülékben bejön a fűtőszál ott enyhébben süt). De semmi gond vele, minden hasonló, és kétszer drágább készüléknél is jó ezt megtenni
Molnár Sándor
2024.03.24
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, igazi finom pizzát lehet vele sütni. Nem bántam meg, hogy megvettem.
Előnyök: Könnyű használni, még egy kezdő is könnyen meg tanul vele kiváló pizzát sütni. Árban is megfizethető kategória, és a minősége is tökéletes.
Hátrányok: Nem tudok rosszat írni a sütőről.
Sajtos András
2024.01.13
Az elvártaknak megfelelően működik, a tészta alul felül hibátlanul megsült. Kell még idő, hogy magabiztosan használjam, azonban úgy érzem ha kitapasztalom jó kis partner lesz.
Előnyök: A sütési idő legalább a felére csökkent a hagyományos sütőhöz képest. Nagyon jó áron jutottam hozzá.
Hátrányok: Számomra rövid az elektromos kábel.
Neubauer Antal
2024.01.03
Még szokjuk a pizza pizzasütőben való elkészítését, de máris kijelenthető, hogy egész más mint a sütőben sült.
Előnyök: Tényleg "igazi" pizza süthető benne, gyorsan egyszerűen. Ki kell tapasztalni a sütési hőfokot és időt, utána már sorozatban gyártható! :)
Nagyon jó hogy van betekintési ablaka, így nyitogatás nélkül lehet ellenőrizni. A két sütőlapát is praktikus, valamint a magasítási lehetőség is.
Hátrányok: Nincs, és remélem nem is lesz.
Gáspár Sándor
2024.01.01
Nagyon jó kis pizzasütő, ár -érték arányban kiváló. Kellően forró, 5 perc alatt készre süti a pizzát, alul-felül egyformán, ropogósra. A A két fél fémlapát forgatáshoz, kiszedéshez hasznos, de a bevetéshez nem ajánlom.
Előnyök: Kompakt, olcsó.
Hátrányok: Nincs
Nagy József
2023.12.11
Zseniális pizzát lehet benne sütni, kicsi, könnyű, gyorsan felmelegszik, az elérhető hőfokhoz képest kis fogyasztású eszköz. Nagy kedvenc lett, csak ajánlani tudom!
Előnyök: Zseniális pizzát lehet benne sütni, kicsi, könnyű, gyorsan felmelegszik, az elérhető hőfokhoz képest kis fogyasztású eszköz. Nagy kedvenc lett, csak ajánlani tudom!
Hátrányok: Egyelőre nincs
Molnár Krisztián
2023.11.19
Nagyon finom pizzát tudunk sütni benne. Egészen más lesz, mint ha sima sütőben sütnénk, mert a forró kő miatt az alja is szépen megsül. A javasolt sütési módot kicsit igazítani kell, szerintem az túl alacsony hőfokú, de a 4-es fokozaton 4-5 perc az tökéletes.
Előnyök: Minden a leírásnak és az elvárásoknak megfelelő.
Hátrányok: Nincs hátránya.
Ratting Zoltán
2023.11.01
Minden szuper a sütővel.
Előnyök: Tökéletesen működik. A leírásnak megfelelő paramétereket maximálisan teljesítette. Kicsi méret, hordozható. Megfelelő gyakorlattal és tészta vezetéssel minden gond nélkül készíthető benne tökéletes pizza. Nem mellékesen akcióban volt, minden forintot megért.
Hátrányok: Egyelőre nem tapasztaltam ilyet.
Velner Zoltán
2023.10.30
A gép azt tudja, amit elvártam tőle. A plusz 1 év garancia hab a tortán!
Előnyök: Ár érték arány
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza