Segítség a regisztrációhoz

Mi forgalmazóként bízunk a Hausmeister márkában, a kiterjesztett garanciaidő felajánlásával ezt nyilvánítjuk ki. A regisztrációval kapott +1 éves garancia idővel is kívánjuk erősíteni az Ön bizalmát termékeink iránt.

A regisztrálás pár percet vesz igénybe. A regisztrációra a vásárlás napjától számítva 30 nap áll rendelkezésre. Ez a promóciós lehetőség csak Magyarország területén érvényesíthető. Magyarország területén kívül a törvényi előírásoknak megfelelő jótállási feltételek érvényesek.

A kiterjesztett garancia nem jár automatikusan, igénybevételéhez szükséges az www.hausmeister.hu oldalon található regisztrációs kérdőív pontos és helyes kitöltése.

A Termékregisztrációt követően elektronikus levélben érkezik visszaigazolás a vásárlónak (a regisztráció során megadott email címre). Az +1 év garancia érvényesítéséhez a Termékregisztrációs levél megőrzésére, ill. nyomtatására van szükség. Vásárlói fiókjából újra kinyomtathatja ezt.

Figyelem! A Termékregisztrációt visszaigazoló levél nem helyettesíti a vásárlást igazoló blokk/számla megőrzését. Kérjük, azokat is őrizze meg!

A kiterjesztett garancia érvényesítésének feltételei:

  • A regisztráció a vásárlást követő 30 naptári napon belül történjen meg;
  • A vásárlást igazoló bizonylat (számla, blokk, nyugta) vagy annak másolata;
  • A regisztrációt igazoló e-mail végfelhasználó által kinyomtatott példánya;

 

Fontos! A meghosszabbított garancia továbbra is csak a rendeltetésszerűen használt/üzembe helyezett/kezelt termékek esetén fogadható el és kizárólag a fődarab alkatrészekre vonatkoznak! A garancia nem érvényes, ha a készüléken külsérelmi nyomok, javítási- vagy annak kísérleti nyomai látszódnak!

 A +1 évvel meghosszabbított jótállás a garancia tanúsítvány, az eredeti számla és a jótállási jegy meglétével és bemutatásával érvényesíthető. Az adatoknak minden kétséget kizáróan egyeznie kell!

 

A +1 évvel meghosszabbított garancia az alábbi esetekben nem alkalmazható:

     a folyamatos, üzemszerű termelésbe bevont gépekre (ipari használat)

    a gépkölcsönzésre használt termékekre

    a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra

    a természetes elhasználódásból eredő kopásokra

 

Fenti esetekben kizárólag a törvényben előírt garanciát vállaljuk, ilyen esetekben a jótállás hosszabbítás érvényét veszti.

 

Fődarabok:

 

    Háztartási kisgépek: motor és elektronika

    Mikrohullámú sütők: magnetron

    Porszívó: motor

    Kávé, teafőző, olajsütő, vízforraló stb: kazán/fűtőbetét

    Hűtő és fagyasztó: kompresszor

 

KATTINTSON ÉS REGISZTRÁLJA TERMÉKÉT