Segítség a regisztrációhoz

Mi forgalmazóként bízunk a Hausmeister márkában, a kiterjesztett garanciaidő felajánlásával ezt nyilvánítjuk ki. A regisztrációval kapott +1 éves garancia idővel is kívánjuk erősíteni az Ön bizalmát termékeink iránt.

A regisztrálás pár percet vesz igénybe. A regisztrációra a vásárlás napjától számítva 30 nap áll rendelkezésre. Ez a promóciós lehetőség csak Magyarország területén érvényesíthető. Magyarország területén kívül a törvényi előírásoknak megfelelő jótállási feltételek érvényesek.

A kiterjesztett garancia nem jár automatikusan, igénybevételéhez szükséges az www.hausmeister.hu oldalon található regisztrációs kérdőív pontos és helyes kitöltése.

A Termékregisztrációt követően elektronikus levélben érkezik visszaigazolás a vásárlónak (a regisztráció során megadott email címre). Az +1 év garancia érvényesítéséhez a Termékregisztrációs levél megőrzésére, ill. nyomtatására van szükség. Vásárlói fiókjából újra kinyomtathatja ezt.

Figyelem! A Termékregisztrációt visszaigazoló levél nem helyettesíti a vásárlást igazoló blokk/számla megőrzését. Kérjük, azokat is őrizze meg!

A kiterjesztett garancia érvényesítésének feltételei:

  • A regisztráció a vásárlást követő 30 naptári napon belül történjen meg;
  • A vásárlást igazoló bizonylat (számla, blokk, nyugta) vagy annak másolata;
  • A regisztrációt igazoló e-mail végfelhasználó által kinyomtatott példánya;

KATTINTSON ÉS REGISZTRÁLJA TERMÉKÉT