HM 6355E KÁVÉ és TEAFŐZŐ

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.9 (8 vélemény)
(7)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bordás Sándor
2023.12.10
Olcsó és jó!
Előnyök: Gyorsan főz, könnyen tisztítható. Lényeges pozitívum, hogy minden alkatrész kapható hozzá - szemben a versenytársak többségével.
Hátrányok: A leeresztő szelep nem tűnik túl tartósnak.
Lengyel Judit
2023.08.10
Ez a konkrét készülék, már csere-készülékként került hozzám. Az első készüléknek, a kicsomagolás során, eltört a kávé leeresztő szelepe. Szerencse, hogy a Media Markt-ban nem volt gond az azonnali cseréje. Ez a leeresztő szelep egy sérülékeny konstrukció, főleg a gyári csomagolási megoldással együtt. (A karton-papír csomagolóanyag, szerintem már a gyári becsomagolásnál is megsértheti a szelepet, de a kicsomagolásnál is akad-, szorul.)
Előnyök: Alapvetően jó -és egyszerű konstrukció: Szemből-, jól látható a vízszint jelző. Nagy előnye más készülékekkel szemben a kifordítható-, kivehető kávétartó edény. Gyorsan főz. Kompakt méretek. Jól néz ki, finom kidolgozású készülék. Nincs "gép-szaga".
Hátrányok: A kávétartó kivehető szűrőjébe túl nagy a 4-es filter. A kivehető szűrő nélkül, a kávétartó belső-, éles kialakítása miatt, kockázatos csak filterrel működtetni. Ezek kezelhető problémák.
Csúszkál a konyhapulton, előnyös lett volna szilikon talpakkal ellátni.
Igazolt vásárlás
Nagy Katalin
2023.06.15
Elégedett vagyok a termékkel, tea főzésre ár- érték arányban kitűnő választás volt. Gyors rendelés, gyors szállítás ️Korrekt kiszolgálás, megbízható Cég. Mindenkinek ajánlom.
Előnyök: A plusz 1 év garancia szuper Könnyen kezelhető, tetszetős kivitel..
Hátrányok: Nem találtam..
BERENCSI PÉTER
2023.06.10
Elégedett vagyok a termékkel
Előnyök: Ár értéknek megfelelő termék könnyen kezelhető!
Hátrányok: Nincs
Kovács János
2023.05.06
Jó tea főző!
Előnyök: Gyorsan lefőzi a teát, könnyű kezelhetőség, jól lehet tisztítőtani. Nagyon szeretem, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki teafőzőt akar vásárolni. Jól működik a hőkioldója ha elfogy a víz (lefőzte a teát). Ár érték arány megfelelő.
Hátrányok: Nincs.
Igazolt vásárlás
Dr. Kőhalmi József
2023.04.24
Gyors és korrekt kiszolgálás. Azt kaptam amit rendeltem, ennek a készüléknek az elődjét több mint 10 éve használom, most vált aktuálissá a cseréje, meg voltam elégedve vele, ezért is vettem csereszabatos utódját, remélem nem csalódok benne. Mindenkinek ajánlom.
Előnyök: Napi 4-5 főzés mellet kb. 10 évet üzemel.
Hátrányok: Nem tapasztaltam hátrányokat
Igazolt vásárlás
Dunczt Imréné
2022.12.06
Elégedett vagyok a termékkel. Rendelés után hamar megkaptam a készüléket.
Igazolt vásárlás
Czvikli Annamária
2022.12.06
elégedett vagyok a termékkel
Előnyök: egyszerűen kezelhető, könnyen tisztítható, teljesen megfelelő a kapcsoló automatikája is. Már van egy ugyanilyen, ezért is választottam ezt.
Hátrányok: nincs
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza