HM 5224 KELYHES MIXER / TURMIXGÉP

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Tímea Konecsny
2023.10.16
Régóta szerettem volna egy ehhez hasonló kelyhes mixert, és örülök, hogy sikerült beszereznem, ráadásul kedvezményes áron. Remekül működik, zöldséget és gyümölcsöt mixeltem vele egyszerre (azaz smoothie-t készítettem), és a végeredmény szuper lett. A mixelés időtartama kb. 3 perc volt. Maga a kehely kicsit nehéz, de ez együtt jár azzal, hogy az anyaga üveg, a gép maga mixelés közben csendes, könnyen működtethető. A műanyag tetőt működés közben folyamatosan a kehely tetején kell tartani, rányomva arra. Összességében ajánlom a terméket, bár jégtörésre egyelőre nem használtam, de a 4 késes rendszernek köszönhetően valószínűleg arra a célra is megfelel.
Előnyök: Csekély zajjal jár a működése, rövid időn belül elkészül a turmix, a működéshez szükséges indítógomb könnyen kezelhető.
Hátrányok: Kicsit nehéz az üvegkehely, amit jó erősen rá kell csavarni a késes műanyag kiegészítőre, máskülönben kifolyik belőle a folyadék-alapanyag. Csak azt követően pakoljuk bele a zöldséget/gyümölcsöt és a folyadékot, majd helyezzük rá a motort tartalmazó talprészre.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza