Gáztűzhely beüzemelés, szerviz

Gázfogyasztó készülék üzembe helyezését a 2008. évi XL. törvény alapján csak arra jogosult engedéllyel rendelkező szakember végezheti! A Hausmeister gázkészülékekre vonatkozó jótállási idő 24 hónap, amennyiben a beüzemelést engedéllyel rendelkező márkaszerviz szerelője végzi. Ha a beüzemelést a márkaszerviz végzi, akkor a jótállás az üzembe helyezés napjával kezdődik. (Vásárlástól számított 6 hónapon belül meg kell történni a beüzemelésnek!)

A gázüzemű készülékek bekötését a hatályos jogszabályok szerint csak arra képesített szerelő végezheti el. Ha nem jogosult szerviz végzi a bekötést, akkor a termék elveszíti a garanciát, ezért kérünk, minden esetben képesített szerelővel végeztesse el a beüzemelést. Tekintettel arra, hogy a szakszerűtlen gázbekötéssel és üzembe helyezéssel nem csupán a jótállás érvényességét kockáztatja, de súlyos baleseti veszélynek is kiteszi saját magát, családját.

A beüzemelés minden esetben térítésköteles, nem díjmentes (kivéve promóciós időszak)

Beüzemelés kiszállítást követően előre egyeztetett időpontban valósul meg, nem a termék kiszállításával egy időben történik.

Beüzemelés vagy garanciális javítás esetén kérjük, hívja az alábbi számot vagy válasszon az alábbi szerviz partnereink közül:

GÁZTŰZHELY BEÜZEMELÉS
HTS Group Kft.
06-1-334-38-38
Szervíz kereső